Een frisse kijk op de zaak?

Kies Drievis.

Het plan is de baas

Ondernemers zijn doeners. Dat is hun kracht én tegelijk hun zwakte. Wie 'doet' zonder onderliggende visie of plan, wordt al gauw het slachtoffer van de waan van de dag. Drievis helpt door samen een plan op te stellen dat als basis dient voor de werkzaamheden die daaruit voortvloeien.
 

Onderscheidend

In welke mate laat jouw bedrijf zien waar het écht goed in is? Onnodige bescheidenheid voert helaas nog té vaak vaak de boventoon. Wij helpen je de sterke punten van jouw bedrijf nóg beter naar voren te brengen door juist daar het accent op te leggen. Zodat je gezien wordt zoals je het verdient.

Drievis hélpt

Drievis helpt je graag met verkoop-, marketing- of communicatievraagstukken. Met heldere adviezen vanuit een nuchtere filosofie. Met eenduidige actiepunten en een duidelijk aanvalsplan. Wij begeleiden jouw project van start tot finish, op uren- of projectbasis. Alles controleerbaar vastgelegd in een projectofferte en een plan van aanpak. Dat scheelt financiële verrassingen achteraf.

Een glimlach telt!

Voor ons is het vanzelfsprekend dat het uiteindelijk gaat om het resultaat. Vanuit een gedreven houding om maximaal resultaat te behalen, doen wij ook niet moeilijk als er van ons iets extra's wordt gevraagd. En daarbij is het prettig te weten dat niet elke inspanning direct wordt uitgedrukt in euro's. De beloning in de vorm van een oprechte glimlach is soms veel groter!
Copyright 2020 - Drievis Marketing & Communicatie Disclaimer