header werkwijze

Kennismaking

Elk nieuw project of opdracht begint met een oriënterend en uiteraard geheel vrijblijvend gesprek. U maakt kennis met onze nuchtere filosofie en concrete methodiek. Wij maken kennis met uw bedrijf, uw markt en uw specifieke behoeften. Het gesprek mondt uit in de vaststelling van uw doelstellingen. Het vormt de basis voor de te ontwikkelen aanpak en de bijbehorende offerte als u besluit met Drievis in zee te gaan. Net als bij een mooi muziekstuk, begint het met een duidelijke weergave op papier. Die krijgt u van ons.

Quick Scan

Voor complexere vraagstukken maken wij gebruik van een eigen ontwikkelde methodiëk: de Drievis Quick Scan. Gebaseerd op een aantal gespreksmomenten, brengen wij de gehele organisatie en marktsituatie in kaart. Vanuit deze Quick Scan ontvangt u een heldere rapportage met een concreet aanvalsplan. Mogen wij de strijd voor u aangaan?

Gunt u ons de opdracht?

Wij leggen ons plan van aanpak (en eventueel een Quick Scan) graag persoonlijk aan u voor. Dat kan al naar gelang de situatie variëren van een concreet actieplan tot een breed strategisch marketing- & communicatieplan. Dan is het woord aan u. 

Multidisciplinaire uitvoering

In een professioneel orkest maken meerdere specialismen samen een uitvoering, die prettig in het gehoor ligt. Voor de uitvoering van ons aanvalsplan zetten wij regelmatig doorgewinterde freelancers in. Copywiters, art-directors, fotografen, webontwikkelaars, drukkers - het zijn stuk voor stuk professionals die hun sporen in de praktijk verdiend hebben. Dat geeft ons de vrijheid de specialisten te selecteren die het beste passen bij uw project en budget. Tegelijkertijd bent u verzekerd van onze strikte én onpartijdige begeleiding.