header portfolio

In haar jarenlange bestaan heeft Drievis tal van verschillende opdrachten en projecten mogen uitvoeren voor diverse organisaties en instellingen. Van de begeleiding van kleine zelfstandigen, tot corporate campagnes en marketingstrategieën, Drievis geeft ieder project nét die extra aandacht die het verdient. Ons portfolio geeft u een breed overzicht van werk waar wij, en onze opdrachtgevers, trots op zijn.

 • Argo Schoonmaakbedrijf

  Website & fotografie

  Drievis heeft voor dit schoonmaakbedrijf een aantal Outlook sjablonen ontwikkeld. Op deze manier kon de organisatie op een consequente manier haar huisstijl inzetten op meerdere vlakken. Er is destijds ook een andere website ontwikkeld.
 • DZC Kraamzorg

  Advies, website, huisstijl, etc.

  Voor DZC is een nieuwe huisstijl, slogan en website ontworpen. Met als specifieke opdracht: "Het adviseren over en vernieuwen van de huidige huisstijl van DZC kraamzorg". Drievis heeft hiervoor een advies opgesteld en de uitvoering gedaan omtrent de website, advertenties, magneetplaten en informatiebrochures over de kraamtijd en zorg van DZC. Met als belangrijkste doel: een geheel creëren van één bewust gekozen stijl die tevens herkenning oproept bij toekomstige moeders en gezinnen. Inmiddels is DZC Kraamzorg (na een doorstart) te vinden onder de nieuwe naam Kraam Zeker. Voor meer informatie, kijk op: www.kraamzeker.nl
 • Geenafsluitprovisie.nl

  Ontwikkeling nieuw hypotheekconcept

  Bij de ontwikkeling van het online hypotheekconcept van Geenafsluitprovisie.nl, heeft Drievis de complete marketingstrategie ontwikkeld vanuit een strategische oriëntatie. Met de bouw van een frisse huisstijl en een gelijkwardige website is destijds de basis gelegd voor de online presentatie en verkoop van dit vernieuwende hypotheekconcept met nationale potentie. Door de sterk veranderde marktomstandigheden heeft Geenafsluitprovisie haar werkzaamheden moeten staken.
 • Geveke Ontwikkeling

  Projectbegeleiding

  Drievis heeft voor Geveke Ontwikkeling de projectbegeleiding vezorgd voor Eeserwold Wonen, een exclusief woongebied gelegen in Steenwijk. Zij heeft onder andere de communicatie-uitingen verzorgd, waaronder een nieuwe verkoopboek, artist-impressions, een Full HD-animatiefilm en een website ontwikkeld. Vanwege de exclusiviteit van dit project, hebben de middelen ook een bijzonder resultaat gekregen.
 • Groningen Airport Eelde

  IM-campagne

  Om de winterprogrammering van GAE goed onder de aandacht te brengen, ontwikkelde Drievis in samenwerking met een gerenommeerd designbureau een IM-campagne voor de regionale dagbladen in Noord Nederland. Gedurende een periode van bijna drie maanden zijn deze IM'ers ingezet.
 • Heijmans Bouw

  Strategische sessies

  Voor Heijmans Bouw (vestiging Noord) is een nieuw creatief verkoopconcept ontstaan door een tweetal strategische sessies te organiseren. Hieruit zijn ideeën ontstaan voor een nieuwe acquisitie-tool waarmee men binnen Heijmans het ‘duurzaam wonen’ onder de aandacht wil brengen.
 • IAP Drenthe

  Organiseren van groot evenememt

  Voor het IAP Drenthe (een technologisch subsidie-onderdeel van de Provincie Drenthe) zijn wij ingeschakeld om de activiteiten op het gebied van communicatie in strategische en operationele zin te ondersteunen. Het helpen organiseren van seminars en genereren van publiciteit speelde hierbij eveneens een grote rol.